Moustapha Adama

Moustapha Adama

Junior Consultant bij GeoTax

Moustapha Adama is junior consultant bij GeoTax en vond er wat hij zocht.

Wat ik zocht

“Ik werk sinds oktober 2018 bij GeoTax. Daarvoor werkte ik als tweedelijns netwerkbeheerder en hielp klanten via mail of telefonisch bij ICT-vragen. Een recruitmentbedrijf zag mijn cv en koppelde me aan GeoTax. En het werk dat ik hier doe is precies wat ik zocht. Ik wilde werken bij een grote, transparante organisatie die expert is in zijn vakgebied.”

Diverse baan

“Als junior consultant help ik klanten op locatie bij beheer en probleemoplossing van onze software. Het is een diverse baan. Ik ga aan de slag met onze software voor WOZ-registraties, waarmee gemeenten de waarde van gebouwen taxeren en vastleggen, voor belastingaanslagen. Er is een groot raakvlak met mijn privéleven, want mijn vriendin is makelaar. Daardoor snap ik exact wat het belang is van het werk dat we doen.”

Nieuwe inzichten

“Voor gemeenten is het cruciaal dat er een goede structuur zit in hun WOZ-registratie, vanwege het belang voor henzelf en de inwoners. Onze software moet er op toegerust zijn dat gemeenten die heldere structuur eenvoudig kunnen aanbrengen. De software moet zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn en klanten moeten er zeker van zijn dat de eindrapporten kloppen.”

Onder één dak

“Conxillium en GeoTax zijn vriendelijke organisaties. Er is een prettige sfeer, heel collegiaal, er is geen hiërarchie. We zitten in Rotterdam met diverse Conxillium-bedrijven onder één dak en hebben zodoende veel onderling contact. Daardoor leren we van elkaar.”

“Uit die goede sfeer haal ik plezier. Net als uit het feit dat ik hier nieuwe dingen leer. Daar ben ik altijd naar op zoek. Bij GeoTax heb ik dat gevonden.”

Mijn collega’s aan het woord