Bas Blaauw

Bas Blaauw

Projectmanager bij Conxillium

Bas Blaauw is projectmanager bij Conxillium en ziet nog volop kansen om door te groeien.

Hulp

“Ik houd me op dit moment voornamelijk bezig met het interne CRM-systeem, waar alle Conxillium-bedrijven mee werken. Ik implementeer gegevens van nieuwe bedrijven, beheer de applicatie en ben een soort consultant voor alle Conxillium-medewerkers. Ik overleg met hen over de voortgang van projecten en help hen bij het dagelijkse gebruik van het systeem. Ik geef ook trainingen.”

Voldoening

“Juist die interactie met gebruikers, daar haal ik veel voldoening uit. Dat ik anderen kan helpen. Dat ik ervoor zorg dat mijn collega’s hun werk makkelijker kunnen uitvoeren en hen ontlast van administratieve taken. En zij zich meer kunnen richten op het werk voor onze klanten.”

Kansen

“Ik werk sinds 2015 voor Conxillium en ben hier meteen na mijn afstuderen gestart als projectleider. Het mooie aan Conxillium is dat je hier altijd kansen krijgt om nieuwe werkzaamheden op te pakken en je zo te ontwikkelen.”

“Hier wordt een paar keer per jaar aan je gevraagd of je nog plezier hebt in je werk en welke functie je ambieert. Ik ben iemand die graag een nieuwe uitdaging aangaat. Tot nog toe heeft Conxillium elke keer geprobeerd om mijn voorkeuren om te zetten in een voor mij nieuwe functie. Die snelle carrièrestappen zijn hier overigens ook weer geen must, je mag je ook op één plek ontwikkelen, als dat voor jou het beste werkt.”

Leidinggevende functie

“Ik heb inmiddels drie verschillende functies gehad en nog zijn er genoeg mogelijkheden om door te groeien. Dat is het voordeel van meerdere bedrijven onder één paraplu.”

“Ik wil over een tijdje meer taken uitvoeren die met productmanagement te maken hebben: van strategisch (wat doen we met het product?) tot detailniveau (moet hier een knopje bij?) en uiteindelijk zou ik willen doorgroeien naar een leidinggevende functie.”

Mijn collega’s aan het woord