Arian Mohlmann

Arian Mohlmann

Hoofd Ontwikkelaar bij GeoTax

Arian Mohlmann is hoofd ontwikkelaar bij GeoTax en maakt snel meters met die organisatie.

Verder kijken dan klant

“Bij GeoTax beseffen we heel goed dat we aan producten werken die vlekkeloos moeten verlopen. Gemeenten gebruiken onze software om de hele WOZ-procedure in goede banen te leiden. Maar een deel ervan wordt ook gebruikt door de inwoners van die gemeenten, die de aanslag in de bus krijgen. Dus moeten we ons er continu van bewust zijn dat we verder kijken dan alleen de ambtenaren die er mee werken.”

Meer dan de som der delen

“Ik werk sinds 2017 bij Conxillium. Daarvoor was ik onder meer actief in de softwareontwikkeling voor logistiek, de supermarktwereld en de industrie. Ik had in 2017 meerdere sollicitaties lopen, maar mijn gevoel bij Conxillium was het beste. De goede werkomgeving beviel me en Conxillium had een helder en overtuigend verhaal over hoe hier gewerkt wordt.”

“Er heerst hier geen hokjescultuur. De divisies werken nauw samen en zijn meer dan de som der delen. Het is hier niet ieder voor zich, maar we vullen elkaar aan. Dat waren voor mij belangrijke factoren om voor GeoTax te kiezen.”

Cultuur

“Conxillium kent een open cultuur. Zo deelt het management regelmatig hoe het bedrijf ervoor staat. Daardoor is iedereen op de hoogte van wat er speelt. Ik denk dat je zelf ook open moet zijn, wil je hier succesvol kunnen werken. Als einzelgänger red je het niet. En je moet proactief zijn, niet gaan zitten wachten op van a tot z voorgekookte opdrachtjes.”

“Die cultuur is een van de aspecten waar ik voldoening uit haal. Met deze club kun je snel meters maken.”

Mijn collega’s aan het woord