OVER I-REAL

I-REAL: voor Interactive Reality

We connect, you control
De fysieke wereld om ons heen bestaat uit vele objecten, installaties, apparaten en andere infrastructuur. Met de oplossingen van I-Real kan de publieke ruimte efficiënter worden beheerd op vrijwel alle aspecten op het gebied van waterbeheer, energiemanagement en vekeerssystemen. Dit geldt voor gemeenten, waterschappen, provincies en een groeiend aantal multi-site organisaties. Alle systemen zijn geïntegreerd, waardoor een gebruiker slechts één systeem hoeft te raadplegen. Met onze geavanceerde software verbinden wij alle onderdelen met elkaar, ongeacht plaats, type, merk of leverancier.

Zo kunnen onze gebruikers door middels van ons Smart Watermanagementsysteem hun gehele waterketen op afstand (telemetrisch) monitoren, besturen, beheren en managen. Denk bijvoorbeeld aan objecten als pompen, sluizen, stuwen, bruggen, overstorten en niveaumetingen. Efficiënt waterbeheer voor optimale prestaties.

Al onze oplossingen zijn voor onze gebruikers modulair, koppelbaar, maar vooral ook tastbaar. I-Real beheerst alle facetten van deze oplossingen. Van PLC besturing tot Webinterface en alles wat zich hier tussenin bevindt.

Wie zijn wij
Vanuit Terborg in de Achterhoek werken we met zo’n 30 enthousiaste en professionele collega’s aan deze mooie oplossingen. Kwaliteit van ons product, een uitstekende service voor onze klanten en een plezierige werkomgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen staan bij ons hoog in het vaandel.

Conxillium zoekt collega’s!

Kom jij ons team versterken?