OVER DATAQUINT

DataQuint: brengt de complete buitenruimte in kaart

Buiten, daar lopen de mensen die onze openbare ruimte schoon, heel en veilig houden. De onderhoudsmedewerkers, inspecteurs, aannemers en adviseurs die namens of in opdracht van een gemeente echt op álles letten.

Of het wegdek heel en veilig is. Hoe de bomen in het park of langs het fietspad ervoor staan. Het fietspad zelf. Dat bankje daar. De honderden afvalbakken waar jij en ik ons niet van bewust van zijn – tot we er een nodig hebben. De riooldeksels en de rioolleidingen eronder. De bermbeplanting, gazons, verkeersborden, lichtmasten, speeltoestellen…

In een gemiddelde Nederlandse stad gaat het al gauw om tien- of zelfs honderdduizenden objecten. Waarover je als beheerder heel wat vragen hebt. Waar staan ze exact? In welke conditie verkeren ze? Waar is onderhoud nodig? Kunnen we dat onderhoud slimmer en efficiënter organiseren?

Allemaal vragen. En de antwoorden? Die liggen op straat. Letterlijk. Dus de stad op orde houden, dat begint buiten.

DataQuint brengt met slimme en mooie software de complete buitenruimte in kaart. En we helpen gemeenten, aannemers en adviesbureaus om die ruimte efficiënt te beheren.

Wie en waar?

Bij DataQuint maak je deel uit van een groeiende club van ronde 35 jonge IT-professionals. Met onze software helpen wij gemeenten, aannemers en advies- en inspectiebureaus om de openbare ruimte in kaart te brengen én te houden. We zijn gevestigd in een historisch pand aan de rand van Rotterdam. Korte lijnen, een informele sfeer en de bereidheid om elkaar én onze klanten te helpen zijn wel zo’n beetje de belangrijkste kenmerken van onze organisatie.

Oftewel: als je graag werk doet wat ergens over gáát, zit je hier goed. Al helemaal als je een plek zoekt waar je samen met leuke, enthousiaste mensen mooie dingen kunt maken.

Conxillium zoekt collega’s!

Kom jij ons team versterken?