OVER BEHEERVISIE

BeheerVisie: slim meldingenmanagement

De openbare ruimte is van ons allemaal. Dus als een lantaarnpaal is beschadigd of een stoeptegel gevaarlijk los ligt, melden burgers dat.

BeheerVisie zorgt er met slimme oplossingen voor dat burgers dit zo makkelijk mogelijk kunnen doen én dat de gemeente vervolgens achter de schermen snel en transparant actie kan ondernemen.

Wie en waar?

BeheerVisie doet dit met 14 enthousiaste collega’s, vanuit een monumentaal industrieel kantoorgebouw in Rotterdam-Noord.

Hoe het is om daar te werken?

“BeheerVisie groeit. En toch zijn we nog steeds een hecht, informeel bedrijf waar iedereen elkaar bij de voornaam kent, het niet alleen over werk gaat en waar niemand een nummer is.”

“Het werk kan hectisch en druk zijn. Maar juist dan halen collega’s alles uit de kast om elkaar te helpen. Dan vallen muren tussen afdelingen weg en zet iedereen de schouders eronder.”

“Je kunt hier veel energie kwijt. Het werk is verrassend en uitdagend, iedereen neemt verantwoordelijkheden serieus. En je krijgt veel vertrouwen en vrijheid. Waardoor het niveau hoog ligt.”

Dion van Gijtenbeek

Salesmedewerker bij BeheerVisie

Je wordt uitgedaagd om mee te denken en marktonderzoek te doen.

Conxillium zoekt collega’s!

Kom jij ons team versterken?